• Projektek 2
  • Projektek 1

Projektek

Aria Hotel Budapest, 2014-2016

Legutóbbi projektünk Magyarország első, zenei koncepcióra épülő ötcsillagos butikszállodája, az Aria Hotel Budapest volt.  A hotel a Library Hotel Collection tagjaként 2015 márciusában nyitotta meg kapuit. Mi biztosítottuk a szálloda teljes körű F&B üzemelését, emellett a rendezvényhelyszínek értékesítését és a kapcsolódó szervezési feladatokat is a Waldorf-Hotel csapata látta el.

 

Hotel Regnum F&B részleg, 2013-2014

A Waldorf-Hotel biztosította a teljes körű F&B üzemelését az új építésű hotelnek. A szállóvendégek igényeinek és a környék adta lehetőségek figyelembe vételével alakítottuk ki a szálloda F&B szolgáltatásait az emelt szintű reggelitől kezdve, a business menün át, az a la carte étlapig és a rendezvényekig.

 

Old Lake Golf Club & Hotel, 2011-2012

Az M1-es autópálya mellett lévő komplexum átépítéséhez kapcsolódó építészeti terveket készítettük el, a projekt része volt a konferencia központ megnövelése, a wellness rekonstrukciója, a lobby átalakítása és a szobakapacitás bővítése. Az építés koordinálásában, koncepciótervezésben és az üzemeltetés megszervezésében is részt vettünk.

 

Abacus Business & Wellness Hotel, 2007-2011

A hotel megtervezése a megvalósítási tanulmánytól, a koncepció kialakításán át a nyitásig, a kivitelezés felügyelete, a szálloda szolgáltatásainak, árstratégiájának, marketing munkájának megtervezése, a részlegek vezetőinek kiválasztása és felvétele, a szálloda bevezetése a piacra, a szálloda üzemelési feladatainak ellátása mind a munkánk részét képezte.

 

Mátraverebély-Szentkúti Nemzeti Kegyhely, 2010

Magyarország második legnagyobb zarándokhelye részére építészeti vázlatterveket, illetve megvalósíthatósági tanulmányt készítettünk, továbbá a szálláshelyek, az étterem és a konferenciatermek üzemeltetéséhez üzleti tervet (beruházási és üzemeltetési költségbecslést). Az üzemeltetéshez szükséges személyzetet megterveztük, valamint a zarándokhely adottságait kihasználó további termék- és szolgáltatásötleteket állítottunk össze.

 

Hotel Marienbad, 2008

A Balatonmárifürdőn található 2ha területű vízparti telekre tervezett 150 szobás, 4*-os szálloda, 500 fő kapacitású rendezvény- és konferencia-létesítmény és egy medical-wellness központ megvalósíthatósági tanulmányát és marketing koncepcióját készítettük el a befektetők részére.

 

Kenese Marina Port Hotel, 2002-2003

A felújított hotel beüzemelése, a szálloda négycsillagos szintű szolgáltatásainak bevezetése, a hotel vendéglátó értékesítésének megszervezése, a vendéglátó üzletek arculatának megtervezése, felépítése, a személyzet tréningezése volt a feladatunk.